Minőségpolitika

Minőségpolitika

A termékek minősége és egészségvédelme kiemelt fontosságú tevékenységünket illetően. Célunk nem csak a felhasználók igényeinek, hanem az élelmiszerbiztonsági elvárások maximális teljesítése is. Ezért törekszünk a szervezeti, technológiai, műszaki, infrastrukturális és egyéb előfeltételek fejlesztésére. Emellett állandóan dolgozunk az összes munkatársunk folyamatos szakképzésén és tudatosságnövelésén.

Felelős szervezetként szem előtt tartjuk a környezetvédelmi, hulladék újrahasznosítási, valamint a munkavédelemi előírások teljes körű betartását.

Különös figyelmet fordítunk a beszállítók kiválasztására, a vásárolt élelmiszerek minőségére és az ügyfelek igényeire úgy, hogy kiépítsünk egy kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot, miközben fenntartjuk a szállított áru minőségét és egészségügyi biztonságát. 

Mindezen követelmények betartására és a munkafolyamatok hatékony lebonyolítása végett vállalatunk különböző élelmiszerbiztonsági szabványok bevezetését és működtetését irányozta elő. Ennek megfelelően a Tisacoop vállalat az Élelmiszerbiztonsági Irányitási Rendszer ISO 22000: 2018 és az IFS Élelmiszerbiztonsági Irányítási Rendszer.

Emellett nagy figyelmet fordítunk a munkatársak továbbképzésére és a szakmai ismeretek fejlesztésére, ahogy arra is, hogy a fent említett munkaegészségügyi szabályok következetesen alkalmazva legyenek.

Célunk, hogy az általunk értékesített termékekkel a fogyasztók elégedettek legyenek, illetve úgy erősítsük a piaci helyzetünket, hogy közben betartjuk az üzleti előírásokat és a rávonatkozó jogszabályokat.

Tanúsítvány ISO 22000:2018

Tanúsítvány melléklete ISO 22000:2018

Tanúsítvány HACCP

Tanúsítvány melléklete HACCP

Élelmiszerbiztonsági irányítási politika

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..