Cégismertető

Cégismertető

A TISACOOP vállalat 1990 óta foglalkozik élelmiszeripari termékek és alapanyagok importjával, valamint disztribúciójával Szerbiában. Cégünk Szerbia északi részén, Magyarkanizsán található, és földrajzi fekvése révén elsősorban magyarországi termékek behozatalára specializálódott. Emellett különböző mezőgazdasági és élelmiszeripari termékeket is exportálunk az EU országaiba.

A jól kiépült logisztikai infrastruktúránknak és üzleti kapcsolatainknak köszönhetően Szerbia valamennyi meghatározó kereskedelmi láncát látjuk el termékeinkkel, illetve a feldolgozóipar – elsősorban édesipar – legnagyobb képviselőinek szállítunk különféle alapanyagokat, mindezt összesen évi 3.000 tonna mennyiségben.

A telephelyünkön lévő különböző hőmérsékletű (temperált, +4°C, -18°C) raktáraink és saját gépjárműparkunk segítésgégével több száz partnerünket szolgáljuk ki napi szinten.

Széles árukínálatunk közül különösen említésre méltóak a panírozott és töltött pulykahús készítmények, fagyasztott pulykacombok, pulykamellek, szárnyak, baromfi- és sertésfelvágottak, kolbászok, virslik, májpástétomok, füstölt pulykacombok, Trappista sajtok, Karaván sajtok, ömlesztett és kördobozos sajtok, vagdalt húskonzervek, pástétomok, fagyasztott gesztenyepürék és pomfritok.

A már meglévő tevékenységünkre építve 2011-ben indítottuk el a saját kiskereskedelmi tevékenységünket, és Belgrádban megnyitottuk az első Hungarikum üzletünket, melyet az évek során további 4 bolt követett Újvidéken, Szabadkán és Magyarkanizsán.  Az igényes környezetben kialakított üzleteinkben igyekszünk felvonultatni a közismert magyar, illetve vajdasági gyártók élelmiszeripari termékeit, de emellett különleges termékeket is kínálunk, mint pl. a Zsolnay porcelán, vagy egyéb nemzeti motívumokkal díszített kézműves kerámiák és textíliák.

2017-ben egy új projektet indítottunk el, melynek célja a Vajdaságban megtalálható méhészek integrálása, a méz felvásárlása és szakszerű feldolgozása. Ennek megfelelően egy új, 1.000 tonnás éves kapacitással rendelkező modern mézüzem megépítése kezdődött el, mely 2018 júliusától kezdte meg működését. Ennek érdekében létrehoztuk a TISAMED márkanevet, amely egyedi megjelenést és felismerhetőséget biztosít termékeink számára.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan szem előtt tartsuk a vevői igényeket, és a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően alakítsuk és fejlesszük tevékenységünket. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk az ISO 22000:2018, az IFS Food 7. és egyéb, vevőink által megkövetelt élelmiszerbiztonsági szabványok működtetésére és betartására.

 

Cégadatok

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..