O nama

O nama

Preduzeće Tisacoop d.o.o. se već od 1990. godine bavi uvozom prehrambenih proizvoda i sirovina za prehrambenu industriju, kao i njihovom distribucijom u Srbiji. Naše preduzeće se nalazi na severu Vojvodine, u Kanjiži, zbog svog geografskog položaja specijalizovano je na uvoz proizvoda iz Mađarske. Pored toga se bavimo i izvozom različitih poljoprivrednih proizvoda u mnoge zemlje Evropske Unije.

Zahvaljujući dobro uspostavljenoj logističkoj infrastrukturi i poslovnim odnosima, isporučujemo robu u sve značajnije trgovčke lance u Srbiji, odnosno prerađivačkoj industriji – najviše konditorskoj – dostavljamo sirovine, u ukupnom iznosu od 3.000 tona godišnje.
Zahvaljujući našim različitim skladišnim magacinima i hladnjačama  (režim hlađenja +4°C, -18°C) i voznom parku, u mogućnosti smo svakodnevno da uslužimo više stotina naših partnera.

Istakli bi nekoliko proizvoda naše široke palete asortimana, među kojima su najpopularniji panirano i punjeno ćureće meso, smrznuti ćureći batak, krila, živinske i svinjske kobasice, viršle, jetrene paštete, dimljeno ćureće meso, Trapist sirevi, Karavan sirevi, topljeni „zdenka” sirevi, mesni narezci, zamrznuti kesten pire i razne vrste pomfrita.

Pored već postojećih aktivnosti 2011. godine smo započeli sa sopstvenom maloprodajnom radnjom Hungarikum Centar koju smo otvorili u Beogradu, a u narednim godinama smo još 4 maloprodajna objekta otvorili u Novom Sadu, Subotici i Kanjiži. U našim, konfortno i atraktivno uređenim maloprodajnim objektima, trudimo se da predstavimo najpoznatije prehrambene proizvode iz Mađarske i Vojvodine, ali pored toga u ponudi imamo još i specijalne proizvode kao što su Zsolnay porcelan ili drugi ručni radovi od keramike i tekstila koji su ukrašeni mađarskim narodnim motivima.

2017. godine smo pokrenuli novi projekat u cilju integracije pčelara u Vojvodini, kupovinom meda i njegove profesionalne obrade. Shodno tome, započeli smo izgradnju fabrike za preradu meda sa godišnjim kapacitetom od 1.000 tona, koja je započela svoju poslovnu aktivnost jula 2018 godine. Stvorili smo sopstveni brend pod nazivom „TISAMED”, koji pruža jedinstveni izgled i prepoznatljivost naših kvalitetnih proizvoda.
U našem radu važan segment je pratiti potrebe kupaca i da se naše poslovanje razvija u skladu sa međunarodnim standardima. Zbog toga obraćamo veliku pažnju na ISO 22000:2018 i na IFS Food v.7 i druge standarde koje naši potrošači zahtevaju.

 

Poslovni podaci

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.